New Profesional Consult 930 x 122

campulung

DOI MINORI, ANCHETAȚI PENTRU FURT CALIFICAT

Polițiștii argeșeni au instrumentat un nou caz cu minori infractori.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Doi minori sunt suspectați că pe 7 februarie ar fi spart un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Câmpulung Muscel și ar fi furat din mașină un telefon mobil şi un stick de memorie, ambele în valoare de aproximativ 350 de lei. Minorii, unul în vârstă de 14 ani, iar celălalt de 16 ani, sunt amândoi din Câmpulung Muscel. În acest caz polițiștii de la Biroul Ordine Publică din Câmpulung au întocmit dosar penal pentru furt calificat, faptă pedepsită de lege cu închisoare de la 1 an la 5 ani.

Pentru că sunt minori, numele suspecților nu pot fi date publicității.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Despre alte furturi făcute în Argeș de minori puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/grav-copii-de-10-11-si-13-ani-acuzati-de-furt-din-masini/. După cum am mai spus-o, delincvența juvenilă în județul Argeș a atins cote alarmante. Numărul infracțiunilor cu autori minori a crescut îngrijorător. Adolescenții sau chiar copiii implicați acționează în general în grup, uneori împreună cu adulți, și în special pentru a fura. Furturile din autoturisme sunt printre „preferatele” acestora. (Foto Arhivă: aradon.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90