930 x122 grota rece

alin ionuț ciobanu

DOLIU LA POLIȚIA ARGEȘ

Doliu la Poliția Argeș. Conducerea şi poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş regretă încetarea din viaţă a comisarului-șef de poliție Alin Ionuț Ciobanu şi sunt alături de familia îndurerată în aceste momente dificile.

Citiți și: Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

„Alin Ciobanu a fost un om deosebit, care şi-a dedicat întreaga pricepere şi activitate muncii de poliţie începând din anul 1999, fiind absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”.

Între anii 1999 și 2001 a lucrat ca ofițer de Investigații Criminale la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, iar din anul 2001 și până în prezent și-a desfășurat activitatea la Inspectoratul Județean Argeș, unde a coordonat activitatea ca șef în cadrul Biroului Suprevegheri Judiciare al Serviciului Investigații Criminale Argeș. Din martie 2016 și până în martie 2017 a fost împuternicit ca șef al Secției 2 Poliție Pitești.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Alin Ionuț Ciobanu va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut ca un poliţist de un înalt profesionalism și un exemplu de corectitudine.

Poliţiştii I.P.J Argeş sunt îndureraţi de moartea prematură a celui care le-a fost coleg sau şef şi transmit familiei sincere condoleanţe.”, este mesajul polițiștilor argeșeni.

Alin Ionuț Ciobanu avea 41 de ani și a murit în urma unui infarct.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3