930 x122 grota rece

2 iunie

E OFICIAL! ZI LIBERĂ ÎN PLUS

Zi liberă în plus. În ședința sa de astăzi Guvernul a hotărât ca vineri, 2 iunie 2017, să fie zi liberă, nelucrătoare, anunță Mediafax.

Citiți și: Oficial! Se schimbă salariul minim pe economie!

Hotărârea a fost luată pentru a le permite românilor să aibă o nouă mini-vacanță la începutul lunii viitoare.

Românii vor avea astfel o mini-vacanță de 5 zile (1, 2, 3, 4 și 5 iunie). Amintim că 1 iunie (Ziua Copilului), care în acest an pică într-o zi de joi, duminică, 4 iunie, și luni, 5 iunie 2017 (prima și a doua zi de Rusalii), sunt zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează, prevăzute ca atare în Codul Muncii.

Citiți și: Veste bună pentru salariați! Crește valoare tichetelor de masă

Spre deosebire de liberele stipulate în Codul Muncii, ziua nelucrătoare de 2 iunie 2017 va fi recuperată ulterior de angajați.

Pentru mini-vacanța de Rusalii agenția de turism Donaris Tours din Pitești vă propune un sejur pe litoralul românesc al Mării Negre. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA