Donaris 930 x 122

autostrada

E OFICIAL! ANUNȚ DESPRE AUTOSTRADA PITEȘTI-CRAIOVA

Anunț despre autostrada Pitești-Craiova. O nouă licitaţie pentru construirea autostrăzii Piteşti-Craiova va fi lansată pe 1 noiembrie 2016, a anunţat astăzi ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, în urma unei întâlniri pe care a avut-o în Craiova cu reprezentanţi ai companiei Ford şi ai Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Atât licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru autostrada Piteşti-Craiova, cât şi pentru centurile ocolitoare ale oraşelor Balş şi Slatina vor fi lansate pe 1 noiembrie, potrivit sursei citate de Mediafax.

„Mi-a făcut şi îmi face plăcere să vă confirm astăzi că licitaţia pentru autostrada Piteşti-Craiova va fi lansată pe 1 noiembrie şi prevede ca această autostradă să fie finalizată, conform Master Planului General de Transport, în 2020.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

De asemenea, răspunzând nevoilor Ford, o să anticipăm lucrările la centurile ocolitoare Balş şi Slatina, care vor face parte din autostradă. La centura Balş licitaţia va începe tot pe 1 noiembrie. Interesant este că CNADNR sau viitorul CNAIR şi-a asumat această lucrare în regie proprie şi din cauza aceasta va fi terminată într-un timp record, de doi ani. Centura Slatinei este puţin mai complicată din cauza podului peste Olt, însă licitaţia va începe tot pe 1 noiembrie, iar lucrarea va fi finalizată în 2019.“, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Buşe. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, titlul și editarea: http://epitesti.ro/, foto Arhivă: libertatea.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90