SMART KIDS 930X122

budeasa

E OFICIAL! NOILE TRASEE DIN ZONA METROPOLITANĂ PITEȘTI

E oficial! Noile trasee din Zona Metropolitană Pitești. Astăzi au fost semnate protocoalele de colaborare între Consiliul Judeţean Argeș şi operatorii de transport acreditaţi care vor asigura transportul pe rutele din Zona Metropolitană Pitești.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Măsura reintroducerii traseelor interjudețene în localitățile limitrofe municipiului Pitești a fost luată la solicitarea consiliilor locale din comunele Albota, Băbana, Moșoaia, Mărăcineni, Micești și Bascov și din orașul Ștefănești, după restrângerea, de la 1 septembrie 2017, a activității Publitransului doar pe raza Piteștiului.

Mașinile vor intra și vor face curse regulate pe cele 11 noi trasee interjudețene începând de luni, 11 septembrie 2017, și vor avea stațiile în autogările din Pitești. Iată cele 11 trasee, potrivit Consiliului Județean Argeș:

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

-Pitești (autogara Girexim) – Budeasa – Valea Mărului

-Pitești (autogara Astra) – IMEP – Ștefănești

-Pitești (autogara Astra) – Ștefănești – Izvorani

-Pitești (autogara CNCD) – Ștefănești – Gara Golești

-Pitești (autogara Astra) – Valea Mare – Ștefănești

-Pitești (autogara Astra) – Valea Mare – Enculești

-Pitești (autogara Astra) – Mărăcineni – Micești

-Pitești (autogara Astra) – Micești – Păuleasca

-Pitești (autogara Astra) – Albota – Mareș

-Pitești (autogara Astra) – Hințești

-Pitești (autogara Astra) – Trivale – Ciocănăi.

„Pentru zona Bascov, o zonă afectată de ceea ce înseamnă fostul transport metropolitan, la solicitarea operatorilor care au stații de îmbarcare-debarcare pe teritoriul localității Bascov, vom accepta suplimentare de curse în baza cererilor pe care le fac operatorii care deja operează pe teritoriul acestei comune, având stații de îmbarcare-debarcare în localitatea Pitești.”, declară conducerea Consiliului Județean Argeș.

Amănunte pe același subiect, AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3