930 x122 grota rece

caldura

E OFICIAL! SE SCUMPEȘTE CĂLDURA ÎN PITEȘTI?

E oficial! Se scumpește căldura în Pitești? În contextul în care în Bucureşti se vorbeşte despre scumpirea iminentă a gigacaloriei din cauza eliminării subvenţiei de la Primărie, autorităţile locale din Piteşti fac un anunţ important cu privire la tarifele la energie termică în sistemul centralizat pentru iarna 2017-2018. Se scumpește căldura în Pitești?

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Nu se pune problema ca în Piteşti să creştem tarifele! Acestea vor fi menţinute la actualul nivel.

Graţie investiţiilor făcute (n.r. – reabilitare de reţele, închidere de centrale termice mari energofage şi construirea centralelor de cartier sau de cvartal), în Piteşti tarifele chiar au fost reduse.”, precizează oficial pentru ePitești viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În Pitești, o gigacalorie pentru populaţie costă la livrare 193 de lei, în condiţiile în care preţul de producţie se ridică la circa 390 de lei. Diferenţa este acoperită de subvenţia de la Primărie, care, conform municipalității, va fi menţinută în continuare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90