Donaris 930 x 122

profesional new consult

ELECTRONIȘTI PASIONAȚI ÎN PITEȘTI

Electroniști pasionați în Pitești. În perioada următoare va demara cursul de Tehnician Electronist: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Este un curs util şi necesar tuturor celor care sunt pasionaţi de domeniul electronicii, celor care activează în domeniu şi care doresc să obţină certificarea necesară practicării acestei profesi, dar şi celor care aspiră să lucreze în acest domeniu extrem de interesant.

Diplomele eliberate de firma organizatoare, Profesional New Consult, sunt valabile şi în afara României. Cursul este oferit la preţul de 650 de lei, preț care poate fi achitat şi în 3 rate și care include toate taxele şi cheltuielile.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Susţinut de formatori cu experienţă în domeniu, cursul de Tehnician Electronist http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist asigură pregătirea necesară deprinderii noţiunilor de bază ale acestui domeniu.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesionalã Profesional New Consult, situat în Piteşti, la următoarele adrese:

-bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al hypermarketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

-strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartament 1 – birou pentru înscrieri.

Cursul este disponibil şi în Bucureşti, Braşov, Târgovişte, Slatina, Râmnicu Vâlcea și Buzău.

Telefon contact:  0784.045.025, 0784.333.777, 0720.420.330

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de societate în această perioadă:

-Curs Operator Maşini Comandă Numerică (CNC) http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica

-Curs Metrolog http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-metrolog

-Curs Operator la Prelucrarea Maselor Plastice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/operator-la-prelucrarea-maselor-plastice

Curs Lăcătuş Construcţii Metalice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/lacatus-constructii-metalice

Curs Stivuitorist http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90