930×122 CAPRA 5

banat

ÎNȘELĂCIUNE LA BLOC. ESCROCI ÎN BANATULUI

Înșelăciune la bloc. Escroci în Banatului. În urmă cu puțin timp, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș a transmis un comunicat de presă prin care anunță că doi bărbați au fost surprinși înșelând mai mulți piteșteni. A fost sesizată Poliția.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

”Un jandarm din Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș aflat în timpul liber a depistat doi bărbați care pretindeau că sunt de la o firmă de deratizare din București. În cursul dimineții de ieri, pe strada Banatului din municipiul Pitești se aflau doi bărbați care intrau prin blocurile din acea zonă, spunând că oferă servicii de dezinsecție.

Subofițerul a observat ce se întâmplă, i-a interceptat pe cei doi, și-a prezentat identitatea și le-a cerut documentele care să ateste calitatea lor. Persoanele în cauză nu au dorit să prezinte documentele justificative, încercând să plece.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Jandarmul a sesizat organele de poliție, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Secția 3 de Poliție din Pitești, care i-a preluat pe cei doi bărbați asupra cărora există suspiciuni rezonabile că foloseau acest mod de operare pentru a înșela cetățenii.”, se arată în comunicatul de presă. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90