NOR CURIER 930X122

arestare_droguri

Falsificatorii de carduri au ajuns dupa gratii

Pitesti. 11 decembrie 2009. Magistratii au emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele a patru dintre cei opt tineri retinuti ieri de BCCO Arges pentru ca faceau parte dintr-o retea de falsificatori de carduri bancare. Asupra lor au fost gasite dispozitive electronice folosite pentru furtul datelor personale ale utilizatorilor de carduri, pe care suspectii intentionau sa le monteze la bancomatele din Ungaria si Cehia, ca mai apoi datele sa fie transferate pe blankuri (carduri in alb). Dupa ce cardurile erau clonate, suspectii goleau conturile victimelor fara ca acestia sa stie cine si cand le-a furat banii.
Patru dintre cei opt memebrii ai retelei de falsificatori de carduri au ajuns in aceasta dimineata in spatele gratiilor. I. G. (29 de ani), G. D. (23 de ani), R. G. (22 de ani), din Pitesti si C. S. (23 de ani) din Brasov, au primit mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind cercetati pentru constituirea unui grup infractional organizat, falsificarea de carduri bancare si efectuarea de operatiuni financiare frauduloase. Acestia risca pâna la 20 de ani de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati. Ceilalti patru tineri din acelasi grup, respectiv A. A. (19 ani), C. B. (22 de ani, iubita lui I. G.), I. M. (22 de ani), din Pitesti si G. M. (26 de ani), din com.Vitanesti, jud. Olt au fosti pusi in libertate, ultimii doi primind interdictie de a parasi localitatea.
Doi dintre tineri, erau clienti vechi ai politistilor, fiind acuzati de infractiuni similare. R. G. si G. D. au mai fost cercetati in perioada 2007-2008 pentru aceleasi fapte, fiind condamnati la 8 si respectiv 2.5 ani de inchisoare. Decizia instantei nu a fost definitiva atunci, in urma recursului formulat de cei doi, fiind pusi in libertate cu obligatia de a nu parasi localitatea.
Politistii incearca acum sa stabilieasca prejudiciul cauzat de reteaua de falsificatori de carduri.
sursa: adevarul.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90