NOR CURIER 930X122

unire3

Festivitati de 1 Decembrie in Pitesti. Pregatiti-va de spectacol!

Evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie au inceput dimineata, pe frig, la Cimitirul Eroilor, cu traditionalele ceremonii militara si religioasa si cu depuneri de coroane la monumentul Eroilor. In Piata Milea, s-a desfasurat parada armatei, care a facut deliciul celor mici, si salutarea Drapelului de lupta. Dupa intonarea Imnului National al Romaniei, autoritatile si-au transmis mesajele. Pe scena din piata, au urcat apoi Fanfara Teatrului „Al. Davila”, Orchestra „Doina Argesului” si Ansamblul folcloric „Dorul” ale Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Arges, elevii scolii Populare de Arte si ai Liceului de Arta „Dinu Lipatti” si Ansamblul folcloric „Zavaidoc” al Centrului Cultural Pitesti. in afara de muzica, pitestenii au vizitat si standurile Targului de iarna.

Dupa-amiaza, de la ora 16.30, in Piata Primariei va incepe un mega spectacol care va cuprinde concertul Andreei Bălan &Petrişor si concertul extraordinar Holograf. Tot in cadrul acestul program de ora 17.15 militarii vor defila cu torţe pe traseul Piaţa Vasile Milea – Piaţa Primăriei, iar la ora 17.30 va avea loc ceremonia de aprindere a iluminatului ornamental şi a bradului de Crăciun montat in fata primariei. Spectacolul se va termina dupa concertul formatiei Holograf, in jurul orei 18.30, cu un nelipsit foc de artificii. Epitesti, Kiss FM, Magic FM, Zile si Nopti si proarges.ro sunt parteneri media ai evenimentului.

unire1unire2unire4unire5

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3