EcoMoto 930×122

profesional new consult

FIRMĂ DE TOP DIN PITEȘTI CAUTĂ COLABORATORI

Firmă de top din Pitești caută colaboratori. Profesional New Consult http://profesionalnewconsult.ro/, firmă specializată în furnizarea de cursuri de formare profesională, caută colaboratori – formatori, în vederea susţinerii în Piteşti şi nu numai a acestor cursuri.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursurile pe care le promovează Profesional New Consult pot fi găsite în detaliu pe site-ul firmei www.profesionalnewconsult.ro la secţiunea cursuri.

Cei interesaţi să susţină cursuri de formare profesională pot depune CV-uri la adresa cursuri@profesionalnewconsult.ro, menţionând expres ce competenţe îi recomandă pentru cursul respectiv.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cerinţele necesare celor care doresc să activeze în domeniul formării profesionale sunt următoarele:

-Studii superioare

-Diplomă de absolvire de curs de formator (se poate obţine şi în cadrul firmei Profesional New Consult)

-Solide cunoştinţe în domeniul pentru care aplică

-Capacitate de dezvoltare a unui subiect şi de înţelegere a nevoii de cunoaştere a persoanelor participante la curs

-Să deţină o formă de organizare juridică, SRL, PFA, etc.

-Fire comunicativă, serioasă, bun profesionist.

Cursuri de management şi carieră, cursuri tehnice şi de meserii, de turism, de agricultură și cursuri de beauty, toate sunt doar câteva dintre tronsoanele de cursuri pentru care puteţi aplica.

Profesional New Consult http://profesionalnewconsult.ro/ activează de 9 ani pe piaţa de formare profesională, dorind să furnizeze un nivel ridicat de profesionalism şi performanţă și venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu promoţii, cu dezvoltarea şi diversificarea serviciilor furnizate, astfel încât acestea să fie cât mai aproape de aşteptările clienţilor. Oferta firmei o găsiţi pe internet la adresa http://www.profesionalnewconsult.ro.

CONTACT Profesional New Consult

TELEFON – 0784.333.777, 0744.974.775;

FACEBOOK – https://www.facebook.com/ProfesionalNewConsult/

E-MAILcursuri@profesionalnewconsult.ro

WEB – www.profesionalnewconsult.ro

SEDIU

1.Bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs

2.Strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Firma va organiza în perioada următoare cursuri recunoscute şi acreditate:

-Curs de inspector resurse umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs de contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

-Curs de inspector sănătate şi securitate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

-Curs de arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90