930×122 CAPRA 5

jandarmeria

FLAGRANT AZI ÎN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL

Flagrant azi în Târgul Săptămânal. În timpul unei acțiuni pe care au desfășurat-o astăzi în Târgul Săptămânal din comuna Bradu, jandarmii au surprins un bărbat care oferea la vânzare mai multe DVD-uri cu filme și jocuri video piratate.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

„Au fost întocmite actele de constatare în vederea sesizării organelor de cercetare penală pentru infracțiunea de oferire, distribuire, deținere ori depozitare sau transport de mărfuri-pirat în scopul distribuirii, faptă prevăzută și pedepsită de legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe”, informează Biroul de presă al Jandarmeriei argeșene.

Potrivit legii, „oferirea, distribuirea, deținerea ori depozitarea sau transportul de mărfuri-pirat în scopul distribuirii” sunt pedepsite cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. În cazul în care faptele sunt făcute în scop comercial, acestea se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

Târgul Săptămânal se află pe teritoriul comunei Bradu, dar este administrat de Primăria Pitești. (Sursă foto: Jandarmeria Argeș) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90