New Profesional Consult 930 x 122

bcco pitești

FLAGRANT! TRAFICANT DIN PITEȘTI, REȚINUT

Flagrant! Traficant din Pitești, reținut. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Pitești, au prins în flagrant delict un bărbat, de 18 ani, din Pitești, în timp ce tranzacționa 3 grame de droguri de risc, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit sursei citate, flagrantul a avut loc ieri.

Din cercetări au rezultat indicii că tânărul ar fi făcut mai multe comenzi de droguri din Olanda și Anglia prin intermediul unor rețele de tip ,,Darknet”. Ulterior drogurile ar fi fost livrate prin diverse firme de curierat către un colaborator al acestuia din România.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au făcut o percheziție domiciliară la locuința din Pitești a tânărului. În urma percheziției, anunță Biroul de Presă al Poliției argeșene, au fost găsite și ridicate pentru continuarea anchetei 5 grame de hașiș și ustensile folosite la prepararea, cântărirea și porționarea drogurilor.

Tânărul, a cărui identitate nu este precizată, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La acţiune au participat și jandarmi. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90