EcoMoto 930×122

profesional new consult

FORMATORI DE TOP ÎN PITEȘTI

Formatori de top în Pitești. Cei care vor să activeze în domeniul formării profesionale a adulţilor trebuie să știe că Profesional New Consult va demara în perioada următoare în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Formator http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Beneficiind de suport electronic, foarte bine structurat, acest curs le este necesar şi util celor care activează în domeniul formării profesionale a adulţilor sau care intenționează să activeze pe această piaţă.

Formatorul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator este o persoană foarte importantă într-o companie, întrucât capătă deprinderi de susţinere a unei idei, a unui curs, a unei sesiuni de formare şi training intern în cadrul acesteia.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

O nouă sesiune a cursului de Formator http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator va demara în perioada următoare, firma Profesional New Consult invitându-vă să vă înscrieți pentru a beneficia de cele mai bune servicii, la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Amănunte despre cursul de Formator pot fi obţinute accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0720.420.330

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Sediu: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, Bl. D6 (în spatele complexului Fortuna), în spatele hypermarketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs. Birouri înscrieri – Pitești, Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, Bl. 27, scara C, parter, apartament 1.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

Curs Coordonator SSM http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-coordonator-ssm

Curs Inspector Securitate şi Sănătate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3