Donaris 930 x 122

poiana lacului

FURIE ÎN POLIȚIA ARGEȘ. E CĂUTAT ȘI ÎN GAURĂ DE ȘARPE

Furie în Poliția Argeș. E căutat și în gaură de șarpe. Bărbatul acuzat că a provocat astăzi, cu un autoturism, rănirea a doi polițiști în comuna argeșeană Vedea și care a fugit de la locul faptei este căutat la această oră de Poliție.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Individul a fost identificat, iar prinderea și reținerea lui au rămas doar o chestiune de timp. Are 30 de ani și ar fi din comuna Uda.

Deocamdată în lipsă, bărbatului i s-a făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis a unui autovehicul și fugă de la locul accidentului.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Cei doi polițiști răniți, dar nu grav, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru investigații medicale. Polițiștii sunt de la Secția Rurală Poiana Lacului. Amănunte despre acest caz, care a provocat furie în rândul polițiștilor argeșeni, puteți citi AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90