NOR CURIER 930X122

furt

FURT DINTR-O FARMACIE SENSIBLU DIN PITEȘTI

La sfârșitul lunii trecute v-am informat despre furtul unui laptop din incinta unei case de amanet de pe strada Maior Șonțu din Pitești.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Hoțul, un piteștean în vârstă de 37 de ani, a fost prins de polițiști (AICI, imagini și subiectul pe larg). Individul a fost lăsat la timpul respectiv în libertate.

Bărbatul, însă, nu s-a potolit. Pe 11 februarie 2020, în jurul orei 17, ar fi furat iar, informează Biroul de presă al Poliției Argeș. De această dată, produse cosmetice în valoare de 300 de lei dintr-o farmacie Sensiblu din centrul Piteștiului.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Autorul a fost din nou prins și, spre deosebire de prima oară, și reținut pentru 24 de ore, având în vedere recidiva. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Este anchetat pentru furt calificat.

Mai precizăm că produsele cosmetice furate au fost recuperate aproape în totalitate. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90