Donaris 930 x 122

șeminee valdo dec

(GALERIE FOTO) ȘEMINEE CLASICE ȘI MODERNE ÎN PITEȘTI

Șeminee clasice și moderne în Pitești. Alegerea șemineului este foarte importantă. Șemineul vă va înnobila locuința sau biroul și va contribui din plin la atmosfera de acasă, asigurându-vă o căldură plăcută.

Citiți și: NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Șeminee Valdo Dec vă propune o gamă largă de modele pentru finisajul șemineului, cu design tradițional, contemporan, modern sau rustic, în funcție de dorința dumneavoastră.

Şeminee Valdo Dec SRL este pe piață încă din anul 2007 și are ca obiect de activitate comercializarea și instalarea unei game variate de șeminee.

Citiți și: (GALERIE FOTO) DIVERSITATE LA ȘEMINEE VALDO DEC

Firma deține un showroom de șeminee în Pitești, pe strada Calea Drăgășani, la numărul 9A, acesta fiind singurul său showroom din județul Argeș. Este locul în care vă puteți inspira în alegerea șemineului dorit. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0772.222.222.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3