930 x122 grota rece

șeminee valdo dec

(GALERIE FOTO) ȘEMINEE VALDO DEC, SHOWROOM UNIC ÎN PITEȘTI

Șeminee Valdo Dec, showroom unic în Pitești. Cu o experiență de 9 ani pe piață, firma Șeminee Valdo Dec SRL vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă variată de produse.

Citiți și: NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Șeminee Valdo Dec, reprezentantul celui mai mare fabricant de pavaje premium din România, Star Stone, comercializează produse ale firmelor cu renume în domeniu: Spartherm (producător german), Nordpeis (producător norvegian) şi Edilkamin (producător italian).

De asemenea, materialele folosite de Șeminee Valdo Dec la construirea finisajelor şemineelor sunt de ultimă generaţie, acestea asigurând o calitate superioară lucrărilor executate.

Citiți și: ȘEMINEE VALDO DEC PREZINTĂ COȘURILE DE FUM TONA

Firma Şeminee Valdo Dec SRL este cea mai bună alegere pentru comercializarea și instalarea unei game variate de șeminee și a coșurilor de fum TONA.

Șeminee Valdo Dec vă așteaptă în showroomul său din Pitești, situat pe Calea Drăgășani, la nr.9, la ieșirea spre Smeura. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0772.222.222.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90