New Profesional Consult 930 x 122

apa canal

GHIȘEU UNIC ÎN PITEȘTI

Ghișeu unic în Pitești. SC Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă că, pentru gestionarea eficientă a relaţiei sale cu clienţii, în cadrul societăţii funcţionează Ghişeul unic. Ghișeul se găseşte la sediul central al Apă Canal, situat pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, la nr. 24A.

Citiți și: Faceți-vă rezerve: Rămâneți fără apă!

Programul de funcţionare este următorul: luni, marţi, miercuri şi vineri între orele 8 și 16 și joi între orele 8 și 19.

Ghişeul unic realizează corespondenţa cu clienţii pe următoarele componente: tehnică, comercială, de mediu şi de registratură generală.

Citiți și: Se oprește apa în Pitești. Aceste zone sunt afectate!

Potrivit Apă Canal 2000 SA Piteşti, funcţionarea Ghişeului unic are în vedere îmbunătăţirea calităţii serviciilor de relaţii publice oferite cetăţenilor.

Îmbunătățirea, conform sursei citate, se face prin reducerea timpului necesar pentru rezolvarea sesizărilor şi a corespondenţei specifice, prin diminuarea gradului de birocratizare a serviciului, reducerea timpului şi a costurilor legate de deplasări la mai multe puncte de lucru, degrevarea personalului operativ al societăţii de sarcina de a lua contact direct cu clienţii și creşterea capacităţii societăţii de a comunica eficient cu publicul şi clienţii săi. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3