930X122 MAIA

jupiter city

GRATUIT! SURPRIZĂ LA JUPITER CITY

Gratuit! Surpriză la Jupiter City. Sâmbătă, 31 martie 2018, de la ora 16, copiii sunt invitați să se distreze la Jupiter City alături de Iepurașul de Paște.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Copiii vor putea participa GRATUIT la un atelier tematic de creație și se vor putea poza alături de prieteni, plecând apoi acasă cu amintiri plăcute sub formă de fotografii magnetice.

Tot GRATUIT, cei mici vor primi vată de zahăr și baloane modelate și vor avea parte de sesiuni de face painting (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

În plus, în aceeași zi și tot de la ora 16, Clubul RotaKids va organiza în Jupiter City Pitești “Vânătoarea ouălor de Paște”. Se vor putea înscrie copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, în limita locurilor disponibile. Standul pentru înscrieri va fi situat în fața magazinului Noriel, iar taxa de participare va fi de 10 lei.

Participanții vor primi premii din partea Jupiter City și a partenerilor săi: Noriel, Coccodrillo, Hocus Pocus, Junior, Mobexpert, Decatlon și Carrefour.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90