New Profesional Consult 930 x 122

soldati_romani

Inca 100 de militari romani vor pleca in Afganistan

Bucuresti. 4 decembrie 2009.
Numarul militarilor romani trimisi in Afganistan va ajunge anul viitor la 1.200 de soldati, dupa ce trupele deja dislocate in teatrele de operatiuni de pe teritoriul afgan vor fi suplimentate in 2010 cu 100 de soldati.
Catalin Predoiu, ministrul interimal al Apararii participa, la Bruxelles, la reuniunea formala a ministrilor afacerilor externe din statele membre NATO. Participantii au reafirmat angajamentul fata de continuarea implicarii in cadrul operatiunii din Afganistan, in vederea asigurarii unei solutii durabile de stabilizare a regiunii.
Seful diplomatiei romane a precizat ca Romania are o prezenta substantiala in cadrul operatiunii, indicand faptul ca, ulterior Summit-ului NATO de la Bucuresti din aprilie 2008, contributia romaneasca s-a dublat, ajungand la mai mult de 1000 de trupe. Aceastea sunt dislocate in partea de sud a Afganistanului si vor fi suplimentate, in cursul anului 2010, cu inca 100 de persoane, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3