INCENDIU VIOLENT. ATAC DE PANICĂ | ePitesti
Nisan 930 x 122

corbi

INCENDIU VIOLENT. ATAC DE PANICĂ

Incendiu violent. Atac de panică. Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj cu o ambulanță SMURD și un altul cu un autocamion de intervenție cu două motopompe de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au acționat aseară în satul Stănești din comuna Corbi.

Citiți și: DECES LA BLOC ÎN CARTIERUL MĂRĂȘEȘTI

Intervenția, la care a participat și un echipaj cu o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești, a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

La momentul sosirii echipajelor la fața locului ardea în dezvoltare casa de locuit (parter și mansardă), construită din panouri de OSB, pe structură de lemn.

Citiți și: PRUNDU: COPII BLOCAȚI ÎN APARTAMENT

Intervenția a durat nu mai puțin de 9 ore și a fost dificilă având în vedere faptul că drumul impracticabil a făcut imposibil accesul autospecialelor, iar alimentarea cu apă s-a realizat din fântânile din apropiere și din râul Doamnei.

Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale unei femei de 75 de ani, care prezenta atac de panică, dar care a refuzat transportul la spital.

Au ars casa pe o suprafață de 100 de mp, mobilier și obiecte de uz casnic. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul a pornit de la un coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile. (Foto: Arhivă, descriptiv)

New Profesional Consult-555×222
Nisan 570×90