930×122 CAPRA 5

Arges

INCENDIUL DE LA HOTELUL POSADA VIDRARU S-A EXTINS

Incendiul de la hotelul Posada Vidraru s-a extins.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, la această oră la fața locului se acționează cu nu mai puțin de 10 autospeciale cu apă și spumă, un camion cu motopompe, două autoscări și o ambulanță SMURD, precum și cu aproximativ 60 de pompieri militari.

O angajată a hotelului, în vârstă de 27 de ani, s-a intoxicat cu fum și a fost preluată de ambulanța SMURD și transportată la spital.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Conform ISU Argeș, intervenția este dificilă din cauza posibilităților limitate de amplasare a autospecialelor, dar și a lipsei surselor de apă în zonă. Eforturile pompierilor militari sunt deosebite având în vedere condițiile date, suprafața mare de manifestare a incendiului și degajările mari de fum.

Amintim că în jurul orei 17 un incendiu a cuprins mansarda și acoperișul hotelului Posada Vidraru, din comuna argeșeană Arefu, de pe Transfăgărășan, de pe lacul de acumulare Vidraru. Inițial la faţa locului s-au deplasat 5 autospeciale de Pompieri cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD. Din fericire, în hotel nu erau cazaţi turişti în momentul izbucnirii incendiului. În incintă se aflau doar angajații hotelului. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești )

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA