New Profesional Consult 930 x 122

ion georgescu

ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR ÎN MIOVENI (GALERIE FOTO)

Început de an școlar în Mioveni. Peste 5.000 de elevi din oraşul Mioveni au început astăzi un nou an școlar. Alături de elevi și profesori, la festivitățile de deschidere au participat și reprezentanți ai autorităților locale şi judeţene și parlamentari.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Festivităţile au fost deschise de oficialităţile prezente: primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, senatorul Şerban Valeca, deputatul Simona Bucura Oprescu, directorii unităţilor de învăţământ şi reprezentanţii Inspectoratului Școlar Argeş. Toți le-au vorbit elevilor despre rolul important al educației și învățăturii.

Au mai participat reprezentanţi ai Consiliului Local Mioveni, ai Consiliului Judeţean, dar şi preoţi ai parohiilor din oraş, care au ţinut scurte slujbe religioase.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

Elevii s-au bucurat de reîntâlnirea cu colegii lor, au depănat amintiri din vacanţă şi și-au făcut planuri pentru noul an școlar.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90