New Profesional Consult 930 x 122

copil rănit

INCIDENT GRAV! INSPECTORATUL ȘCOLAR FACE ANCHETĂ

Incident grav! Inspectoratul Școlar face anchetă. După cum v-am anunțat, ieri un copil a fost grav rănit în urma unui incident care a avut loc la Școala Gimnazială nr. 1 din orașul argeșean Costești. Amănunte, AICI.

Citiți și: Accident în Argeș: O Toyota Avensis, praf în șanț

Potrivit inspectorului școlar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu (foto), copilul, elev în clasa întâi, ar fi fost împins, într-o pauză, de un alt copil, elev în clasa a doua. S-ar fi lovit cu spatele de balustrada unei scări. Ajuns acasă, copilul s-a plâns de dureri și a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești, acolo unde a fost operat pentru că avea o rupere de rinichi. Se află în afara oricărui pericol.

Inspectoratul Școlar Argeș a deschis o anchetă.

Citiți și: Femeie sfâșiată de câine, vecinii speriați. Politia, oficial, transmite!

”Noi am fost informați aseară, la ora 19, când a aflat și Prefectura Argeș, când s-a sesizat Poliția și când a aflat și școala. Copilul a acuzat dureri de spate în jurul orei 16-17. Ajunsese acasă, a servit masa și a dormit. Am deschis o anchetă, am fost astăzi la școală pentru a vedea ce s-a întâmplat. A fost o simplă îmbrâncitură, un simplu gest copilăresc.”, declară Dumitru Tudosoiu pentru ePitești.

La rândul său, Poliția Argeș a deschis o anchetă în care se fac cercetări pentru loviri și alte violențe.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3