930 x122 grota rece

furt auto

INCIDENT ÎN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL. PERCHEZIȚIE LA SUSPECT

Incident în Târgul Săptămânal. Percheziție la suspect.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Polițiștii din Albota, Bascov şi Piteşti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeș, au făcut o percheziție domiciliară în comuna Merișani, la domiciliul unui tânăr bănuit de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 8 spre 9 iulie 2017, Veniamin Constantin, de 20 de ani, din comuna argeșeană Merişani, ar fi furat o geantă, care conținea peste 3.000 de lei, o bijuterie şi acte de identitate, dintr-un autovehicul parcat în incinta Târgului Săptămânal din comuna Bradu.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

În urma percheziției domiciliare, au fost găsite şi ridicate pentru continuarea cercetărilor suma de 300 de lei și 100 de euro.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătoria Piteşti nu a fost, însă, de acord și a dispus doar măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90