930 x122 grota rece

politia locala

INCREDIBIL! AMENDAT PENTRU O POSTARE PE FACEBOOK

UPDATE: Timişoreanul a fost amendat cu 900 de lei, pentru că ar fi adresat cuvinte jignitoare la adresa poliţiştilor locali. Decizia a fost luată astăzi de Poliţia Locală Timişoara, deoarece „expresiile postate în datele de 13 şi 14.04.2017 reprezintă jigniri şi pot fi sancţionate, conform Legea 61/1991 republicată, cu amenzi între 200 şi 1000 lei.”, se arată într-un comunicat al instituţiei, informează Mediafax. 

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Un bărbat din Timişoara a fost invitat la sediul Poliţiei Locale pentru a da explicaţii după ce a distribuit pe Facebook o imagine cu două maşini ale instituţiei parcate pe trotuar astfel încât pietonii nu mai puteau trece, scrie Mediafax.

Corneliu N. Vaida a postat astăzi pe contul său de Facebook o invitaţie pe care a primit-o de la Poliţia Locală Timişoara prin care este anunţat că trebuie să se prezinte la sediul instituţiei miercuri şi că în caz contrar va fi amendat.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

“Vaida Corneliu Nicolae este invitat la Direcţia Poliţiei Locale la data de 19.04.2017, ora 10, în lucrarea privind conţinutul mesajelor postate pe reţelele de socializare, respectiv Facebook, cu data de 13.04 şi 14.04.2017, în vederea clarificării. În caz de neprezentare se vor aplica sancţiunile prevăzute de art. 2, pct. 33, din Legea nr. 61/1991, republicată.”, scrie în invitaţia primită de timişorean de la Poliţia Locală, informează sursa citată.

Asemenea „parcări” ale maşinilor de Poliţie Locală am întâlnit şi în Piteşti. Amănunte AICI(Sursă: mediafax.ro, titlu şi editare: ePiteşti.ro, foto 1: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90