New Profesional Consult 930 x 122

bacalaureat

INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ, ANUNȚ OFICIAL

Inspectoratul Școlar Argeș, anunț oficial. Astăzi s-a desfăşurat proba scrisă la alegere a profilului și specializării, Ed), a examenului de bacalaureat naţional 2019, sesiunea august-septembrie.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

În județul Argeș, un elev, de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Pitești, a fost eliminat din din centrul de examen de la același liceu. Potrivit Inspectoratului Școlar, care comunică aceste date sub semnătura generalului Dumitru Tudosoiu (foto), elevul a fost prins având asupra lui un telefon.

Amintim că și la probele anterioare au fost elevi argeșeni eliminați pentru tentativă de fraudare a examenului (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Situație fără precedent! Elevii cer eliminarea Bacalaureatului

Mai jos, statistica la zi a examenului în Argeș (click pe imagine pentru mărire):

În perioada 27 august-3 septembrie 2019 se va derula evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, a competențelor digitale, respectiv a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Marți, 3 septembrie 2019, vor fi afișate, până la ora 12, rezultatele inițiale la probele scrise, iar eventualele contestații vor putea fi depuse în aceeași zi, în intervalul 12-16.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90