930×122 CAPRA 5

dacia

L-AȚI VĂZUT? ANGAJAT DE LA DACIA, DAT DISPĂRUT

L-ați văzut? Angajat de la Dacia, dat dispărut. Un tânăr din Pitești, angajat la uzina Automobile Dacia din Mioveni, este dat dispărut. Prietenii săi și membri ai familiei sale au postat mesaje pe Facebook prin care cer sprijin pentru găsirea tânărului.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Ion Rusu (zis Dede), în vârstă de 28 de ani, a fost văzut ultima dată de familie pe 24 octombrie 2016, dimineața, în cartierul piteștean Nord, cartier în care locuiește. În aceeași zi, în jurul orei 20, un prieten ar fi vorbit la telefon cu el. De atunci nimeni nu mai știe nimic despre Dede. A doua zi nu a venit la muncă, motiv pentru care cei de la Automobile Dacia au sunat familia pentru a întreba ce se întâmplă. Prietenii spun că l-au sunat în repetate rânduri, dar că are telefonul mobil închis.

Dispariția, precizează prietenii lui, a fost anunțată și la Poliție. Toți cei care au eventuale informații în legătură cu locul în care s-ar putea afla tânărul sau care îl văd sunt rugați să sune la numărul de telefon 0752.306.115. Este numărul de telefon al fratelui său mai mare, Aurel Rusu.

Citiți și: Alertă la Dacia!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3