EcoMoto 930×122

ionica

LĂCOMIE LA PRIMĂRIE ȘI NEMULȚUMIRE LA PEDIATRIE

Lăcomie la Primărie și nemulțumire la Pediatrie. Pacienţii şi personalul medical de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti sunt profund nemulţumiţi din cauza sistemului de parcare cu plată impus la parcarea din faţa spitalului.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Pe lângă faptul că nimeni nu merge la spital de plăcere (pacienţii), ba chiar acolo îşi desfăşoară activitatea zi de zi (medicii şi asistentele), oamenii sunt nevoiţi să achite tariful de parcare.

Citiți și: Pitești. Atenție, se închid parcările din Centru!

Dacă nu o fac, primesc amenzi de până la 400 de lei. Ori, la un tarif de 2 lei pe oră, cam cât ar trebui să plătească un medic? Sau unui părinte cu copilul în situaţie critică îi stă gândul la parcometru?

Şi pentru că veni vorbi despre parcometru: acesta ia banii, dar nu dă bilet (s-a întâmplă astăzi, până în ora prânzului). Lăcomia administraţiei Ionică este aşadar maximă, mai ales că s-au instituit taxe pe parcări peste tot, dar parcări noi se fac cu ţârâita sau deloc!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3