EcoMoto 930×122

golire

LACUL DE ACUMULARE PITEȘTI VA FI GOLIT

Lacul de acumulare Pitești va fi golit începând de astăzi. Informația o furnizează Instituția Prefectului Județul Argeș.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

„Urmare a informării primite de la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, vă transmitem că în perioada 2-4 mai 2017 se va goli total și controlat lacul de acumulare Pitești, în vederea efectuării de către Primăria municipiului Pitești a lucrărilor de apărare de mal la parcul Lunca Argeșului.

Procesul de golire a lacului de acumulare va începe în dimineața zilei de 2 mai 2017, urmând ca umplerea să se efectueze în ziua de 5 mai 2017, după finalizarea lucrărilor programate.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Având în vedere că prin golirea lacului de acumulare Pitești-Argeș se va crea un disconfort ambiental, ne cerem scuze și sperăm că vom găsi înțelegere la toți factorii direct implicați.”, transmite Instituția Prefectului Județul Argeș. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90