930 x122 grota rece

dacia

LICEUL CARE TE ȘCOLEȘTE LA DACIA. VEZI OFERTA!

Liceul care te școlește la Dacia. Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni este o instituție cu tradiție în pregătirea viitorilor specialiști în industria constructoare de mașini.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Unitatea asigură servicii de educaţie şi formare profesională pe filiera tehnologică – profil tehnic, pe filiera vocațională – profil sportiv și învățământ profesional, care au la bază calitate, performanţă, promovarea valorilor europene, egalitatea şanselor pentru toţi participanţii în proces şi deschiderea spre învăţarea pe tot parcursul vieţii.

De-a lungul existenţei acestei instituţii de învăţământ, la capacitatea şi competenţele corpului profesoral de a obţine şi menţine la standarde ridicate performanţele elevilor s-au adăugat investiţiile în baza materială, susținute în totalitate de Primăria și Consiliul Local Mioveni. Astfel, liceul are un complex şcolar modern, cu 21 de săli de curs, laboratoare, ateliere, bibliotecă, şcoală de şoferi – categoria B şi C și cabinet psihopedagogic.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Pregătirea sportivă se face într-o bază modernă, care cuprinde sală de sport, teren de baschet, două terenuri de fotbal sintetice cu nocturnă, teren de tenis de câmp, sală de tenis de masă şi săli de gimnastică.

Pentru anul școlar 2017-2018 sunt înscrişi un număr de 870 de elevi, care vor fi pregătiţi de un colectiv format din 62 de cadre didactice foarte bine specializate. Oferta educațională cuprinde:

-Învățământ de zi – durată de școlarizare de 4 ani

Specializări: mecanică, electrică, electronică-automatizări

Profil sportiv – specializarea: fotbal şi handbal

-Școală profesională – durată de școlarizare de 3 ani

Specializări: mecanici auto, sculeri matrițeri și sudori

Cursuri liceale serale (FR – 2 ani), cu specializarea Tehnician Mecanic pentru Întreţinere şi Reparaţii.

Ca urmare a unui parteneriat cu societatea Automobile Dacia Renault, anumite clase de aici din învățământul profesional (calificarea de sculer matrițer)  beneficiază de pregătire practică la uzină. Elevii care fac parte din acest program educativ beneficiază gratuit de transport, masă și echipament, precum și de o bursă suplimentară în valoare de 200 de lei lunar.

Printre oportunitățile pe care le oferă această instituție de învățământ se numără și faptul că toți absolvenții primesc un atestat profesional în domeniul studiat și beneficiază de ore de legislație rutieră și cursuri de șofat, în baza cărora pot susține în cadrul școlii examenul pentru permis auto, categoriile B și C.

Adresa: Mioveni, strada Uzinei, nr. 1-3

Telefon/Fax: 0248.263.340

Director: prof. Ghiorghe Diniuță

Director adjunct: prof. Ileana Mărgărit.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3