930 x122 grota rece

cornel ionica

MAMĂ REVOLTATĂ ÎN GĂVANA: „COPIII NOȘTRI SUNT TERORIZAȚI!”

Mamă revoltată în Găvana: „Copiii noștri sunt terorizați!”.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Astăzi v-am informat în exclusivitate că autoritățile locale vor să facă o schimbare importantă în traficul rutier din Pitești (să instituie o limită de viteză de 30 de km pe oră pe toate străzile din faţa grădiniţelor, a şcolilor gimnaziale şi a liceelor). Amănunte AICI.

O piteșteancă revoltată ne transmite că o măsură similară ar trebui luată și pe străzile dintre blocurile din cartiere.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Mădălina Nițu, în vârstă de 34 de ani, locuiește în cartierul Găvana, în zona Spitalului Județean de Urgență. Femeia reclamă că aseară copilul ei a fost lovit de un autoturism pe strada Victor Babeș (stradă care face legătura între bulevardul 1 Decembrie 1918 și Aleea Spitalului), între blocurile M1 și M1A. Mama copilului reclamă că pe strada respectivă ”se circulă haotic” și că ar fi necesară și aici instituirea unei limite de viteză de 30 de km pe oră sau măcar a unui sens unic.

”Din fericire, șoferul de aseară nu avea viteză mare, însă copilul meu a fost lovit. Putea fi copilul oricui! De obicei, șoferii trec pe această stradă cu viteză foarte mare.

Am făcut o mulțime de sesizări la Primăria Pitești, atât eu, cât și locatarii din blocul M1. Fără rezultat! Sunt mulți copii în zonă și sunt terorizați de mașinile care trec cu viteză!

Avem și autoturismele avariate, deoarece șoferii veniți din alte locuri își parchează neglijent mașinile aici și se duc apoi la spital sau în piață.”, ni se plânge piteșteanca.

Femeia face un apel către primarul Piteștiului, Cornel Ionică: „Domnule primar, nu vă doresc să auziți și dumneavoastră acea bubuitură și copilul urlând! Nu mă voi opri, merg până în pânzele albe! De ce nu se poate închide această străduță sau măcar făcut sens unic? Aseară am avut eu neșansa, dar aici sunt zeci de copii.” (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3