New Profesional Consult 930 x 122

accident

MAȘINĂ ATLASSIB, ACCIDENT PE DN 7

UPDATE: La ora 16:35 Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulația în zonă s-a reluat în condiții normale.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Mașină Atlassib, accident pe DN 7. Cu doar câteva minute în urmă, un accident rutier a avut loc pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la km 137, pe raza comunei Cotmeana, în satul Zamfirești.

În accident au fost implicate două mașini: un TIR și o autoutilitară Atlassib de curierat cu două semiremorci. Circulând dinspre Vâlcea, șoferul de la Atlassib a frânat brusc. O semiremorcă a intrat pe contrasens, lovind TIR-ul (încărcat cu saltele), care a fost propulsat în șanțul de pe marginea drumului.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Șoferul TIR-ului, un cetățean polonez în vârstă de 41 de ani, a fost rănit. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, avea plăgi tăiate în zona frontală și pe mâini și un hematom parietal stâng. A fost transportat cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Conducătorul de la Atlassib, de 46 de ani, din București, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Circulația auto în zonă se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. (Foto: Arhivă)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3