Donaris 930 x 122

drum

MEGA-LICITAŢIE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Mega-licitaţie la Consiliul Judeţean. Consiliul Judeţean Argeş a scos recent la licitaţie în sistemul naţional de achiziţii publice una dintre cele mai mari investiţii de după Revoluţia din decembrie 1989.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Este vorba despre modernizarea Drumului Judeţean 503 de la graniţa cu judeţul Dâmboviţa până la Cătanele, pe traseul Slobozia – Rociu – Oarja.

În total, vor fi modernizaţi 42 km de drum judeţean, în acelaşi timp cu amenajarea rigolelor de scurgere a apelor pluviale, a unor podeţe şi drumuri laterale. Valoarea licitaţiei este de 77.059.870 de lei, fără TVA.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

Termenul limită de depunere a ofertelor firmelor interesate este data de 30 septembrie 2019. Lucrările vor începe după atribuirea contractului care include nu doar execuţia lucrărilor, ci şi serviciile de proiectare şi asistenţa tehnică aferente.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3