930×122 CAPRA 5

mihailescu

Mihailescu a demisionat de la Apa Arges pentru ca acolo sunt probleme

Pitesti. 26 mai 2009. Apa Arges SA.
Marin Ducu a fost numit director interimar in locul demisionarului Silviu Mihailescu de la sefia Apa Arges. Se pare ca la societatea C.J. Arges ar fi si ceva nereguli, dupa cum a lasat sa se inteleaga Constantin Nicolescu. „Sunt semne de intrebare la Apa Argea, de ceea si-a si dat demisia Mihailescu. Inca nu s-a terminat auditul la societate, vom vedea cand vom avea toate datele”, a afirmat presedintele C.J. Arges.

ducu De altfel, Consiliul Judetean a aprobat numai bilantul societatii, nu si descarcarea de gestiune. Dupa plecarea sa de la Apa Arges, Mihailescu a lasat societatea cu datorii, in principal la furnizori, in suma de 1.094.919 lei. In anul 2008, s-a realizat o cifra de afaceri de 3.813.972 lei. La sfarsitul exercitiului financiar 2008, S.C. Apa Arges a inregistrat o pierdere de 65.215 lei. In alta ordine de idei, consilierii judeteni au aprobat si actul prin care s-a constituit Asociatia de Dezvoltare Intercomuitara Arges (A.D.I.A.), care va fi furnizorul si operatorul pentru judetul Arges pentru serviciul de alimentare cu apa si canalizare. Capitalul A.D.I.A. este estimat la un milion euro. Operatorul, adica Apa Canal, va contribui cu 80% din capital, urmand ca 10% sa asigure Consiliul Judetean Arges, iar 10% celelalte orase si comune.
Ionut Musceleanul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3