NOR CURIER 930X122

merisani

MINOR TÂLHĂRIT. AMENINȚAT ȘI LOVIT

Minor tâlhărit. Amenințat și lovit. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat ancheta într-un dosar penal de furt și furt calificat.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În timp ce îl cercetau pentru furt, polițiștii au stabilit că un minor de 15 ani din comuna argeșeană Merișani ar fi și coautor al unei tâlhării.

Adolescentul și un bărbat de 39 de ani din comuna Mărăcineni l-ar fi deposedat pe un minor, prin amenințări și acte de violență, de un telefon mobil. Telefonul a fost recuperat şi returnat părţii vătămate.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore şi prezentaţi ulterior Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Parchetul a hotărât măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3