NOR CURIER 930X122

containere

MINUNE! S-A RIDICAT GUNOIUL DIN PĂDUREA TRIVALE!

Până în urmă cu câteva zile aleea de promenadă din pădurea piteșteană Trivale arăta oribil. Containerele și pubele erau doldora de gunoaie, iar pe jos, în dreptul băncilor, o puzderie de coji de semințe.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

A fost nevoie ca ePitești să atenționeze asupra mizeriei de nedescris, ba chiar să insiste cu articole, pentru ca, într-un final, să se facă și curățenie. După cum puteți vedea în fotografie, containerele au fost, în sfârșit, golite. La fel și pubelele agățate de stâlpii de susținere a rețelei de energie electrică. Rămâne de văzut cât va dura „minunea”.

Despre acest subiect puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/nesimtire-si-nepasare-parcul-din-padurea-trivale-galerie-foto-halucinanta-fotografii-murdare/ și http://epitesti.ro/stiri/cand-luati-gunoiul-din-parcul-trivale-nu-va-pute/.

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90