930×122 CAPRA 5

înscrieri

MIOVENI: ANUNŢ IMPORTANT PENTRU PĂRINŢI

Mioveni: Anunţ important pentru părinţi. Și anul acesta înscrierile copiilor în învățământul primar se organizează tot în două etape, potrivit metodologiei și calendarului aprobate prin Ordinul Ministerului Educației Naționale nr.3.247/2017.

Citiți și: Argeș: Visezi să lucrezi în instituții de forță? Se fac înscrieri

Prima etapă de înscriere pentru anul școlar 2017-2018 s-a încheiat pe 16 martie, iar părinții au putut completa cererile de înscriere inclusiv online. Validarea lor, însă, s-a făcut la sediul unității de învățământ. În prima etapă, în unităţile de învăţământ din Mioveni au fost validate 266 de cereri.

A doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 24-30 martie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 6 aprilie. Între 7 şi 13 aprilie Inspectoratul Şcolar Argeş va soluţiona toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Cum se face înscrierea și ce acte sunt necesare

Cererea-tip de înscriere la clasa pregătitoare se poate completa online sau la secretariatul școlii la care părintele dorește să înscrie copilul (pentru cea de-a doua etapă cererile de înscriere se completează în perioada 24-30 martie 2017).

În momentul completării cererii de înscriere sau, după caz, al validării acesteia, părinţii trebuie să depună și o copie a actului de identitate propriu, precum şi o copie a certificatului de naştere al copilului.

În cazurile în care este necesară evaluarea dezvoltării psihosomatice, părinţii sunt nevoiți să depună şi o copie a rezultatului pozitiv al acesteia. De asemenea, în cazurile în care înscrierea se cere la o altă unitate decât şcoala de circumscripţie, părinţii trebuie să depună documentele care dovedesc îndeplinirea criteriilor de departajare (și care sunt afișate de către fiecare școală în parte).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90