New Profesional Consult 930 x 122

bacalaureat 2017

MIOVENI: REZULTATE SPECTACULOASE LA BACALAUREAT

Mioveni: rezultate spectaculoase la Bacalaureat. În Mioveni rezultatele Bacalaureatului din acest an, sesiunea de vară, sunt demne de toată lauda, atât pentru absolvenții de liceu, cât și pentru profesorii lor.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

În această sesiune, în Mioveni au susținut examenul de Bacalaureat 188 de elevi, dintre cei 210 absolvenți de clasa a XII-a ai celor două licee din oraș. 169 au trecut cu bine examenul maturității, cu medii foarte bune, rezultatele putând crește după contestații.

Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” a înregistrat o rată de promovare de 91,97%. Dintre cei 137 de elevi înscriși, 126 au promovat, cea mai mare medie fiind 9,81.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Un salt spectaculos l-a înregistrat și Liceul Tehnologic Construcții de Mașini, care a înregistrat o rată de promovare de peste 60%. Astfel, dintre cei 73 de absolvenți din seria curentă, 43 au promovat, cea mai mare medie fiind 9,15.

Conducerea Primăriei Mioveni felicită elevii și profesorii pentru aceste rezultate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3