930 x122 grota rece

mici

MITITEII ROMÂNEȘTI AU FĂCUT SENZAȚIE ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a organizat la sediul din Bruxelles al Parlamentului European o degustare de mici, brânzeturi, vin și bere românești. Evenimentul, la care au participat europarlamentari, comisari europeni, reprezentanţi ai Comisiei Europene și ai mass-media, s-a bucurat de un real succes.

Citiți și: Decizie care afectează toți șoferii!

„Micul românesc este nu doar un brand național, ci și unul european. Am demonstrat că acest produs specific României se asortează foarte bine cu muștarul franțuzesc sau cu berea belgiană (…) Dincolo de aceste aspecte, prepararea și servirea micilor înseamnă timp petrecut alături de familie și de prieteni, într-o ambianță plăcută, în natură.”, au declarat reprezentanții Ministerului Agriculturii.

Au participat și comisarul pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloş, şi ambasadorul extraordinar și plenipotențiar Mihnea Motoc, reprezentant permanent al României pe lângă Uniunea Europeană. De asemenea, a fost prezent și Mircea Diaconu, europarlamentar și actor, originar din zona Muscel, județul Argeș. Nu au lipsit europarlamentarii Norica Nicolai și Maria Grapini. (Foto 2: madr.ro)

Citiți și: Prețul micilor de Dedulești s-a făcut mare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90