930×122 CAPRA 5

carpati

Morandi canta la Pitesti diseara

Pitesti. 11 august 2009. CJ Arges.
Astazi, la ora 16, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Arges si in Piata Vasile Milea, va avea loc deschiderea oficiala a celei de a treia editii a “Sarbatorilor Argesului si Muscelului”. Vreme de o luna de zile, argesenii si muscelenii se vor bucura de lansari de carte, expozitii (Expozitia de preparate culinare traditionale, Targul mesterilor populari etc.), concursuri (Concurs national de electronica pentru elevi, „Cea mai frumoasa argeseanca si cel mai frumos argesean, purtatori ai costumelor populare de sarbatoare” etc.), Festivalul de teatru pentru copii, Congresul international de matematica – informatica, Festivalul Medieval Vlad Tepes – Dracula Fest., dar si de spectacole, joc si voie buna.
Manifestarile vor debuta cu Festivalul International de Folclor “Carpati”, ajuns la editia a XXV-a. In cadrul acestui festival vor participa grupuri din Bulgaria, Italia, Franta, Rusia si Spania, precum si ansambluri folclorice din judetul nostru. Festivitatea de primire se va organiza in sala de sedinte a Consiliului, prilej cu care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, va deschide oficial editia de anul acesta a“Sarbatorilor Argesului si Muscelului”.
Incepand cu ora 17.00, pe traseul Teatrul „Al. Davila” – Piata „Vasile Milea”, va avea loc parada ansamblurilor folclorice, iar la ora 18.00, pe scena din Piata Milea, presedintele C. J. Arges va inmana tuturor grupurilor participante, Trofeul Sarbatorilor Argesului si Muscelului – Festivalul International de Folclor Carpati, 2009. Evenimentul va continua cu un spectacol de cantece si dansuri populare oferit de ansamblurile folclorice participante la festival, iar incepand cu ora 20.30, pe scena din Piata Vasile Milea, solisti de muzica populara si usoara vor incanta publicul pitestean (ora 20.30 – Niculina Stoican, ora 21.15 – Nistor Band, ora 21.45 – Morandi). Prima zi din Festivalul “Carpati”, care se va derula pana pe data de 16 august, se va incheia cu un foc de artificii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3