New Profesional Consult 930 x 122

biserici

biserica_mavrodolu

MULȚIME DE CREDINCIOȘI, AȘTEPTAȚI AZI ÎN BISERICI

Astăzi este Înălţarea Domnului. Sărbătoarea are loc în fiecare an la 40 de zile după Paști, marcând ultima zi din viața pământească a lui Hristos.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

“La Înălţare, când apostolii sunt foarte trişti pentru că va pleaca dintre ei, Mântuitorul le promite un Mângâietor care va veni la cincizecime, adică peste 10 zile de la Înălţare. Înălţarea este un mesaj al lui Hristos către noi: să fim cu toţii mai buni, mai înţelepţi, mai drepţi.”, explică părintele Decebal Floroaica. Tot azi este şi ziua de pomenire a eroilor neamului românesc. Sărbătorirea în aceeași zi a Înălţării la cer a Domnului şi a eroilor nu este deloc întâmplătoare, eroii fiind consideraţi nemuritori.

Este de așteptat ca astăzi bisericile din Pitești, ca de altfel din întreaga țară, să fie neîncăpătoare pentru mulțimea de credincioși.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90