930 x122 grota rece

cnadnr

NUMERE DE TELEFON PENTRU ȘOFERI

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România are un anunț important pentru șoferi referitor la circulația rutieră în condițiile ninsorilor și viscolului.

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

„Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită.

De asemenea, le recomandăm participanţilor la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360 și TEL VERDE 0800.80.9360.

Citiți și: Probleme pe mai multe drumuri! Lucrări, restricții și carosabil umed

Le reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menționate sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro, la link-ul http://213.177.10.50:6060/itn/default.asp.”, anunță CNADNR.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3