NOR CURIER 930X122

ecaterina andronescu

OFICIAL: E POSIBIL CA VREMEA SEVERĂ SĂ ÎNCHIDĂ ȘCOLI

Oficial: E posibil ca vremea severă să închidă școli. Vremea nefavorabilă prognozată de meteorologi pentru aceste zile ar putea determina autoritățile să suspende cursurile în unele școli.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Anunțul îl face ministrul Educației, Ecaterina Andronescu. Ministrul precizează că eventuale decizii punctuale în acest sens, în funcție de condițiile meteorologice din zonele respective, pot fi luate de autoritățile locale și de directorii unităților de învățământ.

„Fără îndoială (n.r. – există posibilitatea ca unele şcoli să fie închise)! Să punem copiii sub risc ar fi absolut inacceptabil. Nu ia ministrul decizia. Ia fiecare autoritate locală, împreună cu directorul de şcoală, în situaţiile pe care vremea le generează acolo. Nu închidem toate şcolile”, a declarat Ecaterina Andronescu la Digi24, citată de Mediafax.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Cel puțin deocamdată, în județul Argeș nu a fost anunțată închiderea temporară a vreunei școli ca urmare a vremii severe prognozate.

Amintim că Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis ieri o informare prin care anunță averse, frecvente descărcări electrice, vijelii, căderi de grindină și o răcire accentuată a vremii, informare valabilă până miercuri, 8 mai 2019, la ora 9. AICI, subiectul pe larg.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3