Donaris 930 x 122

politia

OPRIT LA TIMP DE POLIȚIȘTI. ARGEȘEAN INCONȘTIENT LA VOLAN

Oprit la timp de polițiști. Argeșean inconștient la volan. Și la sfârșitul acestei săptămâni polițiștii rutieri au prins pe șoselele din județul Argeș șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Un șofer din Pitești, de exemplu, s-a ales cu doar penal după ce polițiștii din orașul Topoloveni l-au prins băut la volanul unui autoturism. Șoferul, în vârstă de 62 de ani, avea o alcoolemie de 0,66 de mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Dosar penal pentru același motiv i-au făcut polițiștii de la Serviciul Rutier Argeș unui alt piteștean, de 42 de ani, care conducea o autoutilitară. Alcoolemia: 0,77 de mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Cu cea mai mare alcoolemie, de 1,17 mg/l de alcool pur în aerul expirat, a fost prins un bărbat de 48 de ani din comuna Râca. Individul nu doar că era băut la volanul unui autoturism, dar nici nu are permis de conducere.

Polițiștii din Lunca Corbului l-au oprit la timp în trafic, înainte să provoace un eventual accident, și i-au întocmit dosar penal. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3