930×122 CAPRA 5

gunoi

ORIBIL! MUNTE DE GUNOI AZI ÎN GĂVANA

Au trecut doar câteva zile de la articolul prin care atrăgeam atenția asupra mizeriei de nedescris de la ghenele de gunoi din cartierele Piteștiului: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/ghenele-din-cartierele-pitestiului-sufocate-imprejur-de-gunoaie/.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În urmă cu doar câteva minute, un cititor ne-a trimis pe adresa redacției fotografii cu imagini similare. De această dată din Găvana, deasupra parcului din zona fostului cinematograf Lumina. Potrivit cititorului nostru, fotografiile au fost făcute astăzi.

Maldărul de deșeuri, inclusiv de la lucrări de construcție, „tronează” lângă containere. Probabil că așa va rămâne cel puțin până mâine, dacă nu chiar câteva zile la rând.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Viceprimarul Cornel Ionică, „stăpânul inelelor” în Primărie după abdicarea forțată a „regelui” Pendiuc, are ceva de comentat? Are ceva de făcut? Sau lasă Piteștiul sufocat de gunoaie?

P.S.: Sigur că un mare cartonaș roșu merită și cetățenii-giboni care fac mizerie, dovedind o lipsă acută de educație și bun simț.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3