EcoMoto 930×122

bani

PENSIILE VOR FI PLĂTITE MAI DEVREME

Casa Națională de Pensii Publice anunță că ieri, 14 decembrie, a început plata drepturilor bănești care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii. Plata a debutat mai devreme ca de obicei pentru ca pensionarii să aibă bani să-și facă din timp cumpărături pentru Crăciun.

Citiți și: Adio! Acest tip de pensie DISPARE!

Toate pensiile care se distribuie prin Poșta Română vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14-24 decembrie inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale au fost modificate.

Pensionarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu își vor putea ridica banii de la Poștă până pe 30 decembrie. Drepturile bănești care se distribuie prin bănci vor fi achitate la termenele stabilite în convențiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu băncile respective.

Citiți și: 2.000 de lei pentru tinerele mame!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90