New Profesional Consult 930 x 122

bramac

PENTRU SIGURANȚA LOCUINȚEI TALE!

Te-ai gândit că e momentul să își construiești o casă și acum cauți un arhitect care să te ajute cu cele mai bune sfaturi? Nu uita să îi ceri opinia și în privința coșului de fum!

Sistemele de coș de fum profesional de la Schiedel îți oferă siguranță în ceea ce privește evacuarea gazelor din șemineu. Dacă, totuși, ai cumpărat o casă și aceasta nu este echipată cu un coș de fum, discută cu o persoană abilitată despre posibilitatea montării unui sistem profesional de coș de fum.

De ce este foarte important pentru casă și siguranța familiei tale să te gândești și la un coș de fum profesional?

Dacă vrei ca sistemul de încălzire pe care l-ai ales să funcționeze optim, trebuie să ai un coș de fum bine izolat termic, cu suprafețe interioare cât mai netede, care diminuează depunerile pe interiorul coșului, o secțiune transversală circulară corelată cu puterea șemineului sau a centralei și o poziție de construcție verticală (fără coturi).

Coșul de fum trebuie să fie complet și să conțină colector de condens, ușiță de vizitare, racord de fum etc.

Un tiraj optim înseamnă şi un consum scăzut de combustibil al sursei de căldură pe care ai ales-o (centrală pe lemne, şemineu şi sobă etc.).

Peste ce nu trebuie trecut cu vederea este faptul că aceste coșuri de fum necesită curățare periodică. Un coş de fum executat din materiale necorespunzătoare şi necurăţat prezintă un risc major de incendiu.

Garanție 30 de ani la coșurile de fum profesional

Alegerea unui coș de fum profesional s-ar putea să nu ți se pară un lucru important, dar atunci când alegi un sistem de încălzire pentru locuința ta specialiștii în domeniu recomandă acest lucru.

Problemele care pot interveni în lipsa unui coș de fum profesional sunt strâns legate de sănătate, siguranță și costuri suplimentare ulterioare.

În cazul in care vorbim despre un coș de fum din cărămidă, întâlnit foarte des în România, acesta trebuie schimbat periodic, deoarece cărămida normală nu rezistă în timp la fel ca un sistem de coș de fum profesional din ceramică sau inox. Cărămida nu oferă siguranță și aduce cu sine un cost suplimentar de refacere a coșului, plus timpul investit în repararea acestuia.

Dacă vom compara coșul de cărămidă cu un sistem de coș de fum profesional și ne dorim atât siguranță în exploatare, cât și o garanție de la producător de 30 de ani, atunci alegem Schiedel.

Indiferent ce tip de coș de fum alegi, este esențială asigurarea unei izolații termice corespunzătoare, iar la sistemele Schiedel tocmai acesta este un punct forte: beneficiază de tubulatură de șamotă, izolație din vată minerală bazaltică și manta din beton ușor. Acest aspect este important în prevenirea pierderii de căldură la exterior și în îmbunătățirea tirajului, evitând răcirea rapidă a gazelor de ardere.

Chiar dacă unele coșuri de fum se montează într-un timp scurt (exemplu: sistemele de coș de fum din inox), iar altele într-un timp mai lung (variantele de sisteme de coș de fum ceramice), este foarte important să nu acceptăm improvizații și să apelăm la specialiști încă de la începutul proiectului.

Coșurile de fum profesionale sunt o soluție de calitate pentru tine și familia ta, iar pentru siguranța locuinței tale recomandăm să contactezi un reprezentant SCHIEDEL, acesta fiind capabil să ofere soluția profesională pentru sistemele de coș de fum ceramic sau inox care îți oferă un standard de calitate superioară, la un preț accesibil pieței din România.

În România, de 20 de ani, Divizia SCHIEDEL, parte a grupului Bramac, produce o gama larga de coșuri de fum din ceramică!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3