New Profesional Consult 930 x 122

bcco

PERCHEZIȚII! FERMĂ DE DROGURI ÎN ARGEȘ

Percheziții! „Fermă” de droguri în Argeș. Un bărbat și o femeie din judeţul Argeş care ar fi cultivat cannabis în curtea locuinţei lor au fost reţinuţi, iar ulterior arestaţi preventiv, în urma unei anchete a poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Zilele trecute, în timpul unei percheziții domiciliare în comuna argeșeană Săpata făcută într-un dosar penal de furt, polițiștii din Lunca Corbului au găsit mai multe plante de cannabis.

Cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Pitești. Din cercetări a reieșut că în perioada aprilie-iunie 2017 cele două persoane, de 28 şi, respectiv, 33 de ani, ambele din Săpata, ar fi cultivat fără drept cannabis în curtea locuinței.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

În urma percheziției, au fost găsite și ridicate pentru continuarea cercetărilor 17 plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, precum și ustensile necesare creșterii și dezvoltării plantelor de cannabis, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

În urma administrării probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru trafic fără drept de droguri de risc, iar Tribunalul Argeș a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90